Forum o The Sims 2 i 1

To forum jest o The Sims 2 i 1 i dodatkach.

#1 2011-08-11 19:37:28

Kamilek20052

Administrator

Regulamin forum Mam talent

Forum "Mam talent" jest po to, aby pochwaliæ siê swoimi pomys³ami, lecz pamiêtaj o regulaminie. Ten regulamin postanowi³em napisaæ s³ownie, a nie pisaæ nakazy i zakazy, bo to mo¿e siê wydawaæ surowe.
1.B±d¼ gotowy na krytykê:Zanim co¶ tu wrzucisz, przygotuj siê na krytykê innych u¿ytkowników. Nie dostaje siê bana za pisanie postów typu"To jest do bani" lub "po co¶ to udostêpni³". Je¶li czujesz siê skrzywdzony, popro¶ aby admin to skasowa³, to nikt nie bêdzie ciê krytykowaæ.
2.Nie kopiuj rzeczy innych u¿ytkowników. Kto¶ siê napracowa³ aby co¶ zrobiæ a ty wykorzystujesz jego pracê? Czy tobie by³o by mi³o? Pomy¶l. Na tym forum umieszczaj tylko to, co jest twojego autorstwa aby nie marnowaæ czyjej¶ pracy. Przecie¿ kto¶ musia³ co¶ zrobiæ.
3.Dom bez zawarto¶ci zmodyfikowanej: Kto¶ nie ma dodatku z internetu co ty, i twój dom nie bêdzie mu dzia³a³? Raczej nie stosuj w swoich domach zawarto¶ci zmodyfikowanej, bo inni nie bêd± mogli liczyæ na poprawne dzia³anie domu. Mo¿esz tylko za zgod± autora wraz z archiwum umie¶ciæ plik z zawarto¶ci± zmodyfikowan±, aby innym to dzia³a³o.
4.Chyba nic.
Dziêki wszystkim za przeczytanie.

Forum o The Sims 2 i 1. Kamilek20052. Rok2011.

Stopka forum

RSS